Alla inlägg den 28 juni 2015

Av Elin Eklund - 28 juni 2015 21:40

Nu är vi framme hos mormor Gunnel i Västervik. Alltid lika mysigt att komma hit. Christoffer och Shaggy kom hit på middag och barnen hade hur kul som helst med lilla Shaggy. Christoffer har semester och är på grönö vilket är kul så vi hinner träffa honom också. Efter middagen åkte vi ner till Lysingsbadet. Där hann vi precis till luftkuddelandet innan de stängde.

Vi lekte på lekplatserna sen gick vi en promenad runt campingen och spanade in alla husvagnar. Både Tindra och Melvin fick hålla Shaggys koppel vilket de tycker är spännande och kul. Nu är det dags att sova även om Melvin inte riktigt kan förstå varför vi ska sova det är ju morgon. Det här med ljusa sommarkvällar är inte så lätt att förstå när man är 3 år. Imorgon ska vi in till stan och äta lunch hos Erik och Sonja, min mammas morbror som är 98 år och hans fru. På eftermiddagen tänkte vi åka ut till Grönö och åka båt med Christoffer och Shaggy.

Av Elin Eklund - 28 juni 2015 08:17

Nu har äntligen sommarlovet och semestern börjat. Som vi har längtat efter att få komma hem till Sverige och slippa värmen. Vi började med två nätter i Sigtuna där vi tog farväl av min fantastiska mormor. Det var en sorglig men fin dag med släkten och mamma och Håkan hade verkligen lyckats få oss alla at minnas mormor som den underbara människa hon var. Vi är nu i Vaxholm där vi bokat in oss på ett super mysigt bed and breakfast.

Vi år lunch på en av våra favoriter hembygdsgården. De har en så otroligt vacker trädgård där man kan sitta och titta på alla båtar som far förbi. Vi passade även på att leka på barnens favorit lekplats. Tyvärr missade vi att alla affärer stängde klockan fyra på eftermiddagen så vi hann aldrig titta i alla mysiga butiker. Lite ovant för oss som är vana med affärerna är öppet till midnatt på helgerna. På kvällen kom Larsson ner och vi åt middag på en ny ekologisk restaurang "Bistro Sva Marga" Jätte gott och vi hann precis äta klart innan solen gick ner och det blev alldeles för kallt att sitta ute. Efter det blev det en öl i Winbergs tält nere i hamnen

Larsson följde med oss hem på en kaffe i vårat mysiga krypin. Nu har vi precis ätit en god frukost och ska strax packa ihop oss för att fara vidare till Västervik och mormor Gunnel.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards