Alla inlägg den 27 februari 2016

Av Elin Eklund - 27 februari 2016 15:16

Idag är min sista semester dag och imorgon kör det igång med besked. Jag har en lång arbetsvecka framför mig men det är bara att bita ihop. Idag har jag försökt fixa allt inför en hektisk skolvecka för barnen. Bok vecka och en massa olika projekt. Barnen ska ha med sig en bok varje dag då de kör "stop,drop and read" vilket betyder att varje gång fröken säger det ska de avsluta vad de gör hämta sin bok och läsa 5 min. Imorgon har de även bokbytar dag då de ska ta med en bok för att byta till sig en ny. Tindra ska även ha med 2 kartonger en stor och en liten plus 4 flasktoppar för att göra en drake plus flingpaket för ett annat skolprojekt. På torsdag ska de klä ut sig till en bok karaktär och för Tindra måste hon välja en från författaren Julia Donaldsson. Författaren Julia Johnsson kommer till skolan denna vecka för att signera böcker som man kan köpa så Tindra måste även välja en av hennes böcker så jag kan skicka med pengar imorgon. Inte nog med det nästa vecka ska de uppträda och Tindra ska ha på sig gula kläder och en solmask som måste göras alternativet att hon hoppar över sin enda rast på dagen och sitter kvar i klassrummet för att göra den med fröken. Känns ju inte helt ok kan jag tycka. Inte nog med det det ska dessutom läsas böcker göras matte läxa och glosor plus göra en egen framsida till en av Julia Donaldssons böcker. Puh!! Känns som ett helt tids jobb bara detta....Då struntar vi i både franska och arabiska läxan. Så i helgen har vi lekt och badat allt vad vi har orkat trots lite molnigt väder. Det kom till och med en regnskur när vi var i poolen men barnen var lika glada för det :-)

Jag och Melvin tog även en kvällstur till parken för att hämta lite sand

Ikväll blir det tacopaj och en tidig kväll hoppas jag. Barnen är fortfarande i Sverige tid och vill inte lägga sig på kvällen men nu måste vi komma i fas med tiden för att orka både skola och jobb.

Av Elin Eklund - 27 februari 2016 14:50

gick bra. Det är en lång dag men samtidigt går det rätt smidigt att flyga mellan Dubai och Stockholm när det är en direkt flight och bra tider. Man slipper flyga på natten och det underlättar med 2 barn. Efter att barnen suttit inne hela morgonen medans jag packade fick de springa av sig och leka lite på Arlanda. Vi fastnade som vanligt vid flygplanet och och helokoptern

Tyvärr var inte Jocke hemma när vi landade så vi fick ta taxi hem. Röd taxi på Melvins begäran. Båda barnen var super glada när vi kom hem till Ann och Nelson som mötte oss hemma.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards