Alla inlägg den 8 maj 2016

Av Elin Eklund - 8 maj 2016 19:45

Nu är äntligen mormor här med kusinerna Tilde och Wilma. Första morgonen spenderade vi på akuten då Melvin ramlat lite olyckligt och gjort illa foten. När han inte ens kunde stödja sig på foten dagen efter han ramlat bestämde vi oss för att åka och kolla upp det. Han var super duktig och de fick röntga foten utan några större problem. Inget syntes utan vi kunde åka hem igen vilket var skönt.

Kusinerna hade redan hunnit till poolen när vi kom hem. På eftermiddagen åkte vi till Dubai Mall för att äta på Cheesecake Factoty. Över 2,5 timmars väntan passade bra då alla tjejerna var shopping sugna. Vi hann springa i massor av affärer och titta på hajarna i akvariumet innan vi fick vårat bord tillslut. Mätta och trötta rullade vi hemåt.

Fredag morgon började vi på Mirdif med ännu mera shopping. Vi åt lunch på PF Chang innan vi åkte hem för lite poolbad

På lördagen åkte vi tillbaka till Mirdif för att avsluta shoppingen som vi inte hann med innan det blev för mycket folk på fredagen. Då var tjejerna laddade och alla var nöjda och glada

Tindra och Wilma var likisar :-) Till lunch blev det Yo Sushi. Tindra och Melvin gick på Stellas 7-års kalas på eftermiddagen medans kusinerna passade på att sola lite mer. Idag var det dags för skola för Tindra och Melvin så vi andra passade på att åka ner till stranden.

Det är lätt att glömma bort hur underbart havet är mitt i vardags lunken. Måste bli bättre på att åka ner bara några timmar till stranden lite då och då. Ikväll är alla trötta så tidig kväll för imorgon väntar kidzania!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards