Alla inlägg under juni 2017

Av Elin Eklund - 13 juni 2017 07:40

Det är en mysig liten stad Västervik. Lagom stor att shoppa i tillsammans med barnen. Jag och Tindra passade på att köpa lite nya sommarkläder medans Melvin och Jocke väntade tålmodigt. Efter shopping turen åkte vi hem och åt nystekta plättar som Tindra och Jocke beställt av mormor Gunnel. Tindra slog rekord och åt 24 stycken!

Tindra hittade en ny kompis i området och Melvin tog alla deras pinnar så vi fick gå på pinnjakt i skogen. Melvin letade noga och länge men tillslut hittade han sin favorit pinne

Efter lunch åkte vi till Lysingsbadet, men precis när vi kom dit började det regna så vi gav upp och åkte och bowlade istället. Killen som jobbade var snäll och lät oss spela trots att de egentligen skulle stänga. Riktigt kul även om Melvin var lite besviken att han inte fick nån strike, men han hade fullt sjå att sortera kloten i olika färger och köra runt drakarna.

På vägen hem stannade vi till på en av Jockes favorit lekplatser som barn.

Av Elin Eklund - 11 juni 2017 20:53

Vilket fantastiskt ställe. Måste vara 5:e året i rad som vi är där och det är fortfarande lika kul. Pippi teatern var en av favoriterna som alltid men i år hade de öppnat Törnrosdalen som verkligen var super bra och spännande.

Inte nudda marken banan och flottarna är också kul

Melvin älskade såklart polishuset och hittade en riktig tjuv i ena cellen.

Efter lunch såg vi både Madicken och Emil

Men avslutningen i Törnrosdalen var nog höjdpunkten. Det blev riktigt spännande och nästan lite läskigt med Katla Draken.

Vi stängde parken som vanligt och behövde inte trängas på parkeringen på väg hem.

Hemma hos mormor Gunnel väntade middagen på bordet, med nybakad blåbärs paj till efterrätt. Det var länge sedan jag har ätit så mycket som de senaste dagarna. Är typ konstant mätt och längtar nästan hem till Dubai och lite hälsosammare liv om än bara för en vecka.

Av Elin Eklund - 10 juni 2017 22:51

Nu är vi framme och har haft en mysig dag på stan. Vi åkte in till stan imorse och strosade runt och tittade i affärer. Vi hittade en super god ny restaurang som vi åt lunch på men har tyvärr glömt bort vad den heter, deli nånting? Gott var det iallafall. Den fina lekparken var under renovering till barnens stora besvikelse men vi passade på att spela minigolf istället.

På eftermiddagen åkte vi hem och hämtade mormor Gunnel och for ut till Grönö. Hon hade packat en fika korg så vi satt ute på klipporna och fikade som vanligt. Så otroligt vackert men lite sorgligt att det blivit så förfallet de senaste åren. Vi saknade Cristoffer och Shaggy som brukar vara där på sommaren när vi hälsar på.

Jocke och mormor Gunnel stekte fisk till middag och till efterrätt blev det hemmagjord rabarber paj, super gott. Barnen trivs här och gillar att vara ute och leka i områdets olika lekplatser

Av Elin Eklund - 9 juni 2017 19:45

Den här första veckan har gått så fort.
Hela förra helgen gick åt att fixa till det sista i vårat hus i Sigtuna. Jag åkte hem en dag innan resten av gänget så mamma och jag körde ikea racet första dagen och städ racet dag 2. Sen hämtade vi upp Jocke och barnen på Arlanda så han kunde hjälpa till och fixa det sista. Melvin gillade tippen och älskade släpvagnen som vi lånar. Vi hann klart i tid och klockan sju lördag kväll lämnade vi över huset till Japanen.

På söndag morgon lastade vi bilen full och körde ner till Nynäshamn och Gotlands färjan. Så mysigt att komma till ön igen. Vi gillar verkligen vårat hus och det känns super lyxigt att ha det. Vi städade ur vintern, tvättade alla fönster, satte upp studsmattan, tog fram grill och utemöblerna, rensade ogräs och sådde sallads frön och morötter. Vi fick några fina dagar men även några kalla och blåsiga dagar.

Sveriges nationaldag firade vi inne i Visby och barnen lekte i Almedalen. En underbar sommardag som avslutades med grillning i kvälls solen

Idag packade vi ihop oss igen och stängde huset för den här gången. Nu ser vi framemot några dagar hemma hos mormor Gunnel i Västervik. Hejdå Gotland, ses snart igen!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards