Alla inlägg under augusti 2018

Av Elin Eklund - 24 augusti 2018 00:12

i Sverige iallafall. Den här gången fick jag ta med mig hela familjen tillbaka vilket kändes väldigt kul! Vi har haft en fantastisk sommar och både jag och Jocke känner oss nöjda med att kunnat vara hemma så mycket. Barnen är nöjda också och längtar nu att få träffa sina kompisar. Sista dagen spenderade vi på bro park och kollade på galopp hästarna. Melvins häst nummer 6 vann ena loppet vilket var extra kul. Tindra satte också en häst som gav 8,2 ggr pengarna, tyvärr var insatsen lite låg men kul hade vi.

Idag var det dags för stora pack racet men det gick bra. På Arlanda mötte vi Anna, Amanda och David som också åkte hem idag. De satt på raden bakom så barnen hade kul hela resan. Största utmaningen var att få med Tindras cykel som vi hade i världens största cykel kartong. Som tur var syntes man inte bakom den när man gick till incheckningen. Väl framme i Dubai dök kartongen aldrig upp så jag gick till bagage service för att kolla om den blev kvar på Arlanda. -I been waiting for you, sa killen bakom disken och sprang iväg. Så dök den upp. Vilken tur! Vi var tvungna att packa upp cykeln direkt för vi skulle aldrig fått med den hem i en taxi annars. Tindra fick köra cykeln genom ankomsthallen ut till taxi bilarna. Nu är vi hemma och nästan uppackade, dags att sova några timmar och försöka återgå så sakteliga till mer normala tider.

Av Elin Eklund - 23 augusti 2018 17:49

Det var fullt upp enda in i det sista hemma i Sverige. Vi åkte självklart till Gröna Lund och åkte karuseller. För en gångs skull lyckades vi tajma det bra och det var lagom mycket folk. Vi hängde på låset när de öppnade klockan tre och så mötte mormor och Wilma upp oss lite snedare. Mormor ville se Timbuktu som hade konsert och Wilma ville så klart åka karuseller med Tindra. Lyckan var total när Melvin äntligen klarade 120cm gränsen och fick åka lite fler saker.

Årets favoriter var blå tåget och twister och mormor vann choklad och Melvin chips, en lyckad dag med massa skoj

Av Elin Eklund - 22 augusti 2018 18:27

Vi sov gott på kastellet och blev vaktade av våran alldeles egna riddare. Vi åt en god frukost innan vi utforskade fortet och besökte fängelse hålorna

Sen lekte vi en stund innan vi for vidare till Sollentuna och lite shopping. När vi satte oss i bilen så utbröt paniken när vi upptäcker att Tindra glömt sin handväska nånstans med sin nya iphone i. Jocke vände snabbt om och vi rusade från butik till butik och tillslut hittade vi den på hm. Jag och Tindra grät av glädje och vi kunde fortsätta vår färd mot Sigtuna

Av Elin Eklund - 19 augusti 2018 22:06

Efter Gotland åkte vi direkt till Västervik och hälsade på mormor Gunnel. Vi fick några mysiga dagar tillsammans och det var kul att vi hann dit även i år. Vi åkte ut till Grönö och tittade till stugan, badade på lysingsbadet och shoppade på stan.

Sen körde vi upp till Sigtuna och lämnade av barnen hos mormor och morfar eftersom jag och Jocke var tvungna att åka hem och jobba några dagar. Jag körde 2 natt flighter och Jocke hade sin sim. Sen åkte vi tillbaka till Sverige och till Vaxholm. Inatt ska vi sova på kastellet. Vi har hängt i Vaxholm på dagen. Ätit lunch på hembygds gården, shoppat på magasinet, lekt på lekplatsen, varit förbi graven och ätit middag med Christoffer och Shaggy. Nu ska vi försöka sova här på fortet.

Av Elin Eklund - 19 augusti 2018 21:55

Oj, vad for tiden går. Vi har haft en fantastisk sommar. Barnen åkte till Gotland direkt efter skolavslutningen i början på Juli och gick 5 härliga veckor där. Ann var med i år igen och stöttade medans jag och Jocke åkte fram och tillbaka mellan ön och jobbet. Det har fungerat bättre än förväntat och vi båda har fått mycket tid hemma. Här kommer lite bilder från våra Gotlands veckor.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards