Alla inlägg den 24 maj 2019

Av Elin Eklund - 24 maj 2019 23:41

Idag spenderade vi förmiddagen med lite shopping och förberedelser inför Melvins födelsedag. Vi åt lunch på vårat gamla stammis hak, glasbruket som vi kallar det. Alltid lika trevligt att sitta på deras uteservering och titta på alla människor. Efter lunchen gick vi hem till en annan svensk kompis, Anna på lite eftermiddags fika. Hennes barn var tyvärr i skolan men barnen hade kul i deras stora trädgård. De bor precis bakom Sainsburys så vi passade på att titta runt lite snabbt. Tänk om vi hade en sån affär i Dubai.

Ikväll har vi varit hemma hos Stefan och Joanne på middag. Super kul att äntligen ses igen efter så många år. Melvin och Max lekte på och även Tindra och Jessica som är ett par år äldre än Tindra hade super kul. Det blev mycket lek och bus och framförallt så körde Kevin på järnet, deras nya hund som fortfarande är valp. Han vill vara med och spela fotboll och sprang som en galning på planen.

Kul att få se deras nya hus som de flyttade in i ett par år efter att vi lämnat Horsham. Nu ska vi försöka sova en lång natt och ladda inför alla morgondagens äventyr.

Av Elin Eklund - 24 maj 2019 23:25

Vi vaknade tidigt vilket inte var så konstigt när vi ligger 3 timmar före i tiden. Vi åt frukost på hotellet och den var helt klart över förväntan. Nöjda och glada promenerade vi ner mot stan genom parken. Barnen och Jocke stannade och lekte medans jag fortsatte ner på stan för att träffa Cecilia, en av mina svensk kompisar som bor kvar. Jockes kompis Stefan kom till parken med sin son Max som är jämn gammal med Melvin och de fann varann direkt och hade super kul.

När affärerna på stan öppnade kom Tindra och mötte upp mig så vi kunde shoppa lite i lugn och ro. Vi har dessutom en hel del att förbereda inför Melvins födelsedag på måndag. Jocke och Melvin mötte upp för en lunch på stan innan vi promenerade mot hotellet igen. Vi tog våran gamla väg hem från stan förbi vårat hus. Så kul för Tindra att få se huset hon bodde i sitt första år. Jag blir alltid så glad av att vara här, känns lite som hemma på nåt sätt.

Efter att vi vilat en stund så for vi vidare till Crawley för lite mer shopping. Vi parkerade på Asda och där var allt som vanligt. Vi promenerade sen ner mot stan och Primark, ett måste när man är i England. På vägen hem stannade vi på Goffs Manor och åt middag i deras trädgård. Så mysigt med alla glada människor som njuter av det vackra vädret.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards