Alla inlägg under mars 2014

Av Elin Eklund - 14 mars 2014 13:03

Då var man här igen. Sist var i november så det var ett tag sen sist. Den här gången kryllar hotellet av säkerhetsvakter. Det är någon världs cup i cricket i Bangladesh och det bor tydligen landslag här på hotellet. Jag mötte nyss några från Afghanistans landslag. Det är verkligen ett fattigt land. Det är svårt att förklara hur det ser ut det är bara grått och smutsigt och sopor överallt.

[Bild]

[Bild]

Jag har precis kommit till aka från gymmet. Strömmen har gått ett x antal gånger under dagen och jag funderade på vad som händer om man springer på ett löpband och strömmen helt plötsligt går och det blir tvärstopp. Slår man halvt ihjäl sig? Tur för mig att den inte gick när jag sprang. Här kommer en bild på gymmets tak som jag inte lagt märke till tidigare

[Bild]

Ser ut som man är i en källare när man i självaverket är på 15:e våningen. Jag ska strax gå och äta middag med resten av besättningen, jag är grymt hungrig.

Av Elin Eklund - 12 mars 2014 18:50

Idag fyllde Melvins bästa kompis 2-år. Så självklart blev det kalas med tårta och sång.

Trötta barn och trött mamma kom hem till trött pappa som varit i simulatorn idag. Han kör sista passet imorgon och jag är INTE avundsjuk! Själv har jag standby 06-12 sen drar jag till Chittagong på nattstopp imorgon kväll.

Av Elin Eklund - 11 mars 2014 18:20

Idag hade jag en morgon flygning vilket jag gillar absolut bäst. En lagom lång dag till Sohag i Egypten som ligger ca 70nm norr om Luxor längs Nilen. En fin inflygning som började över Luxor där vi svängde norrut.

Det låg typ mitt i ingenstans och flygplatsen är hyfsat ny, tror jag??? Hemma igen på eftermiddagen möttes vi av regn och moln på väg in till Sharjah. Nu är jag ledig en dag, tjoho!!

Av Elin Eklund - 10 mars 2014 05:25

efter nattens jobb. En tur till Sudan för ovanlighetens skull, eller inte. Av någon anledning har jag haft tre natt Karthoum på bara några veckor. I vilket fall som helst var det en grymt seg natt då jag flög med världens tråkmåns. Ha sa typ ingenting på hela natten, misstänker att engelska inte är på topp men hallå man kan ju inte bara vilja vara så tråkig! Nu är jag hemma och Jocke ligger redan och sover, han landade två timmar före oss. Dagens tur var att vi inte hade någon dimma i Sharjah imorse då vissa delar av Dubai hade typ 5 meter sikt. Det var även klart hela vägen hem så det var bara det vanliga trafik kaoset rådde som tur var

Av Elin Eklund - 7 mars 2014 18:28

Jocke var ledig även idag så det blev en tur till polo klubben till barnens stora förtjusning. Vi badade i flera timmar sen blev det middag och lite häst span innan hemfärd. Tindra fick rida vilket hon tyckte var kul. Melvin blev som vild när han såg hästarna i hagarna, han älskar verkligen djur, men ville inte rida och blev lite rädd när vi kom för nära.

Av Elin Eklund - 6 mars 2014 04:38

Känner mig på gränsen till att bli sjuk nu när jag är ledig. Trött, tröttare, tröttast så känns det just nu. Jag som hade tänkt att träna lite får nog vänta ett par dagar innan jag orkar ta tag i det, vill ju inte bli sjuk nu. Jocke är iallafall hemma igen och ledig idag, så skönt. Vi hade inte pratat på 4 dagar när han kom hem igår så det var kul att få hem honom igen. Dimman ligger tät idag och jag är glad att jag inte sitter fast någonstans efter en lång jobb natt. Tindra har utklädnadsdag på skolan. De ska vara en bok figur och Tindra är såklart Pippi. Hoppas bara det går bra när alla andra tjejer kommer som princessor.

Av Elin Eklund - 4 mars 2014 19:27

Nyss hemkommen efter en kort arbetsdag. "Bara" en Kuwait stod på schemat idag och nu är jag ledig 4 dagar!

Lyckades ta några kort, kanske inte så bra men en liten skymt av stan när vi svänger in för landning och solen är på väg ner.

Av Elin Eklund - 3 mars 2014 18:54

Igår kväll på väg till Karthoum hade vi en vacker vy över Dubai. Vi flyger lågt längs hela kusten ner mot Abu Dhabi

Klart väder när vi lämnade men väderprognosen anade dimma så vi fick snällt sitta och vänta i Sudan i 2 timmar för att inte landa för kl 08 imorse. Jag var helt slut så jag passade på att sova en timme. På ett sätt var det tur att jag fick den timmes sömnen för jag var helt yr av trötthet när vi landade där imorse vid tre-tiden.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards