Alla inlägg under maj 2015

Av Elin Eklund - 6 maj 2015 07:24

Nu måste den dåliga trenden vända! Jag har accepterat att jag inte kan åka hem på våran reunion från högstadiet. Jag har även accepterat att jag inte kommer kunna åka hem i huvudtaget i maj. Med endast 7 lediga dagar på hela månaden blir det svårt nog att återhämta sig. Att försöka åka hem då känns inte som någon bra idé. Jocke åkte till Sverige imorse. Förhoppningsvis kan han fixa det mesta på banken i eftermiddag så får han ta med sig mina papper hit så jag också kan skriva på. Vi får ju våran lägenhet 1 juni. Larsson är kvar en dag till och idag är hans födelsedag. Själv har jag standby så om jag inte blir utringd så blir det tårtkalas i eftermiddag. Igår gick jag till chefen igen och påminde om min ansökan om tjänstledigt i sommar. Nu håller jag tummarna att jag får det beviljat. Jag behöver en break mer än någonsin. Hela familjen skulle må bra av lite lugn. Känns inte så kul om barnen ska behöva åka fram och tillbaka mellan Sverige och Dubai i sommar så snälla snälla någon med makt gör så jag får ledigt!!!

Av Elin Eklund - 5 maj 2015 21:06

Idag åkte Jocke, Larsson och Tindra till Wild Wadi. Tindra har längtat som en galning att få åka på vattenland så hon fick helt enkelt ta ledigt från skolan och åka med idag. De hade haft hur kul som helst och kom inte hem förens strax före klockan åtta på kvällen. Själv blev jag utkallad på standby. Dubbla sektorer, först till Shiraz sen Doha. Shiraz ligger i södra Iran och ligger i en dal mellan bergen. På inflygningen flyger man över en rosa sjö, precis som på Bonaire. Jag undrar om även denna sjö är en salt sjö. Häftig är den iallafall

Annars var det rätt dåligt flygväder idag.
Molnigt och turbulent

Lite regnigt emellanåt. Men uppehåll när vi landade. Trodde regn säsongen var över för i år.

Av Elin Eklund - 4 maj 2015 21:07

Det är verkligen vackert i Almaty. Grönskan med de snötäckta bergen i bakgrunden känns nästan inte verklig. Solen sken och det var en fantastisk dag.


Nu sitter jag på väg hem igen. En lång seg flight med en kapten som sovit mesta tiden. Samma visa varje gång. Jag lovar att när de väl kommer hem så är de vakna halva natten vilket jag ska strunta i men när de sover hela dagen på jobbet så kan jag inte låta bli att bli sur. Om man har ett jobb så måste man faktiskt se till att vila innan. Visst kan jag förstå om man känner sig lite sliten och vill vila 10-20 minuter men sova 3 timmar?! Nä, inte ok tycker jag.

Ska bli spännande att höra hur det gått för Tindra och Larsson idag. Han skulle möta henne när hon kom hem med skolbussen i eftermiddag sen skulle han följa med på simningen. Jocke landar en timme efter mig så förhoppningsvis sover båda barnen när vi kommer hem. Imorgon åker Tindra på vattenland med Jocke och Larsson. Man får ha lite extra lyx när man har besök och vara hemma från skolan tycker jag.

Av Elin Eklund - 2 maj 2015 20:33

Larsson första kväll och både jag och Jocke var lediga så vi passade på att åka till The Meat Co i madinat

En av våra favorit restauranger. God mat och trevlig utsikt över Burj al Arab. T var väldigt trött efter en intensiv vecka och somnade i bilen hem. Jag hade satt på mig finskorna

Det är inte så ofta man får chansen så bäst att passa på.

Av Elin Eklund - 2 maj 2015 05:33

Inatt kom Larsson. Så nu sitter vi i soffan och väntar på han ska vakna. Jocke är på väg hem från nattjobb. Förhoppningsvis kan Jocke sova ett par timmar på förmiddagen innan jag åker och jobbar. Vi är lediga ikväll så det hade varit trevligt att gå ut men det blir nog svårt att lämna barnen.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards