Alla inlägg den 1 augusti 2017

Av Elin Eklund - 1 augusti 2017 22:47

Glassbilen, Melvin har väntat sen i fredags. Tjejerna överlevde tältnatten och var också laddade att glassbilen kom. Vi väntade ivrigt i regnet.

Efter lunch for vi in till Visby för att köpa fotopasset

Man köper en karta sen ska man leta upp olika bilder i Visby, kul tyckte Tindra medans Melvin var måttligt road. Han köpte ett nytt paraply och ville bara att det skulle börja regna igen men Tindra köpte coolaste solhatten och hoppades på sol.


Sen mötte vi upp hela gänget och åt tapas på Pinchos. Helt klart ett annorlunda ställe där allt sker via en app. Man beställer, hämtar och betalar mat och dricka själv. Kul koncept och som sagt helt klart annorlunda. Det var dessutom super gott och även barnen gillade det.

Efterrätten intogs på glassbaren nere vid hamnen. Sen blev det lek i Almedalen med kusinerna. Jag och barnen gick ner till vattnet och lastade lite sten i havet innan vi for hemåt igen.

Tyvärr blev det ingen solnedgång ikväll då det var molnigt men vi svängde förbi Visbys klätter klubb och förhoppningsvis hinner vi dit och klättra lite med Jocke när han kommer.

Av Elin Eklund - 1 augusti 2017 22:28

för sommarens obligatoriska tältning på mormor och morfars tomt. Simon och mormor hjälpte till att sätta upp tältet.

Det blev riktigt mysigt med alla täcken och kuddar. Mormor hade förberett med pottan om det skulle bli kris :-)

Innan vi sa godnatt skyndade vi oss ner för att hinna se ännu en vacker solnedgång. Underbart att bo så nära havet!

Av Elin Eklund - 1 augusti 2017 22:24

I helgen flög jag till Sigtuna för att träffa bästa tjejerna Linda, Charlotte och Anna.

Vi hade en super rolig helg med massor av skratt och god mat. Tyvärr har jag inga bilder men här kommer iallafall våran super goda lyx frukost som bästa Linda lagade till oss andra.

Väl hemma på ön igen väntade barnen glatt. Vi tog en sväng till Klintehamn för att leka vid pippi hästen och äta glass innan vi handlade middag på Coop. Melvin passade på att kolla in alla maskiner som står parkerade mittemot affären.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards