Alla inlägg den 14 augusti 2017

Av Elin Eklund - 14 augusti 2017 12:20

Sista karusell racet innan parken stängde så vågade Melvin helt plötsligt åka alla karuseller. Så modig! Han åkte slänggungan, den åkte han dessutom själv när de andra åkte nåt han inte fick åka.

Han vågade även åka fireball

Tindra åkte såklart allt hon fick, hon är aldrig rädd.

Alla åkte till de var nöjda och då promenerade vi hemåt mot husbilen igen. Campingen var inte alls lika mysig som Sunnanö men faciliteterna var fräscha och det är ju det viktigaste. Här kommer bara folk för en natt eller två för att gå i parken sen drar de vidare. Vi tog en lite kvällsmat promenad ner till vattnet men det var verkligen öde.

Imorse packade vi ihop oss för att åka vidare till Vaxholm. Bilen är säkrad och klar för avfärd, toan tömd, spillvattnet tömt och dricksvatten påfyllt. Mycket att tänka på för oss amatör campare men nu börjar vi få in snitsen

Av Elin Eklund - 14 augusti 2017 12:04

Efter första natten vaknade vi upp till regn. Vi var glada att vi inte bodde i våra grannars tält.

Det blev frukost i husbilen sen lite Uno spel innan lunch. Vi var iallafall torra i husbilen så bara att vänta ut regnet. På eftermiddagen klarnade det upp även om det var fruktansvärt kallt ute. Vi promenerade upp till parken för att titta lite på djuren och åka lite mer karuseller. Även Jocke vågade klappa kamelerna ;-)

Vi gick ut på äventyrsön och kollade in fortet och barnen testade team work på nyckel repet.

Sen åkte vi Amazon floden i en tunna som höll på att haverera.

Av Elin Eklund - 14 augusti 2017 11:53

Efter badet gick vi tillbaka till Tivolit. Vi hade nämligen tajmat in vårat besök när det var konsert på kvällen så parken var öppen till klockan elva på kvällen. Riktigt kul med massor av folk och bra stämning men inga köer på karusellerna. Så barnen åkte och åkte...

När bandet började spela så såg Melvin lite rädd ut, han trodde nämligen att de onda skulle komma. Det var den dunkande musiken med rök och ljud effekter som lät väldigt läskigt för undrandes 5-åring när ha satt helt själv i en te kopp.

Det blev en riktigt lyckad dag och tro det eller ej men vi vann på första försöket, en bricka spelade vi alla fyra

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards