Alla inlägg den 12 februari 2017

Av Elin Eklund - 12 februari 2017 12:54

Imorse vakande vi lite tidigare än igår. Efter att Melvin fick en hostattack strax efter midnatt så kunde varken jag, Jocke eller Melvin somna om. Vi låg vakna till strax efter klockan tre. Så lite sega var vi imorse men kom igång snabbt. Vi började dagen med en frukost på Joe and The Juice. Gott och lyxigt för mig som älskar deras mackor och väldigt sällan får chansen att äta där.

Efteråt tog vi färjan över till Manly. När vi var här för 5år sedan så bodde vi där en vecka på ett litet mysigt guesthouse. Det stod kvar och vi passade på att ta ett dopp på den lilla stranden som ligger precis utanför.

Vi promenerade sen över till andra stranden och kollade på alla surfare. Det var otroligt mycket folk överallt.

Vi hann även med lite lek och bus innan lunch nere på kajen.

Det var så sjukt mycket folk som skulle med färjan. Första kom vi inte ens med så vi fick snällt vänta på nästa. Vi åkte tillbaka till stan och tog en liten promenad runt The Rocks innan vi hoppade på färjan mot Darling Harbour.

När mörkret hade lagt sig satte barnen på sig badkläderna igen och lekte i vatten fontänerna. De hade hur kul som helst och ville aldrig gå hem. Men nu är vi äntligen tillbaka på rummet och hoppas att vi kan somna snabbt. Imorgon checkar vi ut och åker till familjen Berendonk i Bondi beach några dagar men innan dess ska vi hinna med Luna Park, Sydneys nöjespark, några timmar.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards