Alla inlägg den 16 februari 2017

Av Elin Eklund - 16 februari 2017 13:39

Mums...

Av Elin Eklund - 16 februari 2017 13:09

Idag promenerade vi ner till Bondi beach för att bada och träna lite mer på att surfa. Klar blå himmel och super varmt.

Melvin trivs bäst i vattenbrynet och spanar på Jocke och Tindra ute på vågorna. Han älskar att bygga sandslott och se när vågorna sköljer upp på land. De känns tryggt att han inte vill bada här när vågorna är stora och undervattenströmmarna är farliga. Men vi håller oss "between the flags" där badvakterna har full uppsikt hela tiden. Känns lite overkligt att bada när helikopterna kommer med jämna mellanrum för att kolla efter hajar och hajnät finns uppsatta längre ut som ett extra skydd in mot stranden. Det är inte nätat hela vägen utan några delar som kollas varje morgon.

På eftermiddagen gick vi och hämtade George och Zoe på skolan. Kul för barnen att få se hur de har det på sin skola. Väldigt annorlunda och i ett klassrum fanns det ormar, ödlor, sköldpaddor och nån konstig fisk med ben? En lärare älskar tydligen reptiler så han har fullt i sitt klassrum som barnen får ta fram både på lektioner och raster. Riktigt spännande! Sen drog jag och Mia på en liten shopping tur till Bondi Junction medans Jocke och barnen badade i poolen. Till middag blev det en god bbq på altanen och Sydneys godaste munkar till efterrätt.

Av Elin Eklund - 16 februari 2017 00:16

Igår på förmiddagen tog vi bussen till Watsons bay. Det ligger ungefär 20min från Bondi och där finns en lite mer barnvänlig strand. Lite orutinerat badade vi vid första bästa stranden tills vi fick veta att badplatsen låg 100meter bort, där hajnätet fanns. Barnen älskade havet och badade och lekte i sanden.

Vi åt fish and chips till lunch på stranden. Jag åt en fräsch sallad med deras super goda jätte räkor.

Sen förflyttade vi oss till andra sidan där hajnätet fanns

Vi hittade ett lite annorlunda träd som funkade utmärkt som klätterträd

Sen for vi hem för att möta upp Zoe och George som kom hem från skolan. De tog med oss ner till Bondi beach för en surf lektion. Så kul, kände mig som ett barn på nytt.

Vi stannade kvar på stranden och åt middag i skuggan med världens bästa utsikt.

[Bild]

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards